Vrijstaande woning - Neochori - 459

175 000,00 euro

Vrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in NeochoriVrijstaande woning in Neochori

Beschrijving:

Vrijstaande gezinswoning, gebouwd in 2008 met fantastisch zicht op de zee en de bergen. Het is rustig gelegen, net buiten het dorp. Het naburige dorp Neochori heeft tavernes, bakker en supermarkt. De bekende kustplaats Stoupa en het mooie vissersdorpje Agios Nikolaos zijn niet ver weg.

Dit huis gebouwd in bungalowstijl is echt vakmanschap, heeft mooie tegelvloeren, een marmeren schouw en houten dakconstructie. In de woonkamer is een open haard, aangrenzend aan de open keuken met eetkamer en heeft twee ruime slaapkamers. Op het terras bevinden zich transparante luiken, die in de wintermaanden beschermen tegen regen en wind. Het huis heeft centrale verwarming op mazout, airconditioning en zonneboilers. De dichtstbijzijnde stranden van Stoupa en Agios Nikolaos liggen op ongeveer 3000 meter afstand en zijn vlot bereikbaar met de wagen en de fiets.

Details:

Referentie 459
Grondopp. 700 m²
Woonopp. 90 m²
Terras 2 aparte terassen
Garage/Oprit/Parking Parking - Verharde oprit
Slaapkamer 2
Badkamer 1
Keuken Open plan
Living/Open haard/Kachel Open haard
Toilet 2
Verwarming/Airco Mazout
Nutsvoorzieningen Alles is voorzien
Uitzicht Zeezicht - Zicht op de bergen

Afstand:

  • Strand
  • Stad
  • Luchthaven

Afstand:

  • Strand: +/- 3 km
  • Stad: +/- 3 km
  • Luchthaven: +/- 55 km
Prijs € 175.000
Andere /

Boek hier een vrijblijvend infogesprek

Met wonen en vakantie